Alle locaties

Full-time, Part-time

Open sollicitatie

Het kan dat we jouw vacature op dit moment niet in huis hebben. Laat dat geen reden zijn om met niet elkaar in contact te komen! Wie weet dat we na een kop koffie tot hele andere ideeën komen en toch nog samen aan het werk kunnen gaan. Stuur je reactie en dan zien we elkaar snel!

RIR Leidingtechniek B.V.

RIR Leidingtechniek B.V. is een full service dienstverlener op het gebied van rioleringen in en om bestaande en/of nieuwbouwpanden. Werkend vanuit onze overtuiging dat service voorop staat, snel schakelen onze kracht is en met onze expertise en deskundigheid altijd streven naar het beste resultaat zijn wij al 17 jaar succesvol in onze branche.

Onze dienst is geschikt voor zowel particulieren als zakelijke klanten, waarbij onderhoud en service aan leidingen en rioleringen door ons volledig wordt verzorgd. Ons personeel heeft ruime ervaring binnen het vakgebied en ook de competenties om hun vak goed uit te voeren. Door de efficiënte en excellente manier van werken en het leveren van een full service concept, hebben wij de afgelopen jaren een grote vaste klantengroep kunnen opbouwen.

RIR Leidingtechniek B.V. staat voor klantvriendelijk, ambitieus, perfectionisme en een gouden regel is
‘afspraak is afspraak’.

Heb je vragen over onze vacatures of wil je gewoon meer informatie? Neem dan contact op met William Huppertz. Meer informatie over onze organisatie kun je vinden op: www.rioolrir.nl

Wij zien je reactie graag tegemoet!

Kom DIRECT in gesprek met je nieuwe collega’s

Je bent tenslotte altijd welkom, weet je nog?

Riool RIR Leidingtechniek

Hoofdkantoor

Heydweg 15
6071 PT Swalmen

Op zoek naar een nieuwe uitdaging?

Bij Riool R.I.R. Leidingtechniek geven we je die. Elke dag weer! We zijn super innovatief in riooltechniek. Dat komt met uitdagingen om telkens weer de beste oplossing te bieden. Dus kies voor het beste!